Educatieve website
Frans voor jonge kinderen

Navormingen

Laagdrempelig en leerrijk

Sinds augustus 2014 is onze website online, we zijn echter al veel langer geboeid en gepassioneerd door (vreemde) taalinitiatie.
De afgelopen 10 jaar hebben we zelf voortdurend bijscholingen, navormingen en workshops gevolgd rond vreemde taalinitiatie. De klaspraktijk en de theorie hebben ervoor gezorgd dat we van deze materie doordrongen zijn, het zit het onder ons vel.
Aangezien wij nog fulltime in de klas staan bij de jongste kleuters, weten we wat een positieve impact het heeft op de ontwikkeling van een kind en zijn we op de hoogte van de “do’s “ en “dont’s” rond vreemde taalverwerving.
Wij komen jullie graag vrijblijvend informeren over vreemde taalinitiatie met aandacht voor diversiteit. We kunnen jullie ook persoonlijk begeleiden in de opstart bij het werken met Mila Lila in de klas. Wil je een boeiende uiteenzetting over het nut én de noodzaak van taalinitiatie met aandacht voor diversiteit en/of wil je je collega/directie overtuigen? Wij komen het a.d.h.v. concrete voorbeelden en met veel plezier vertellen. Wij beloven een boeiende navorming die laagdrempelig en leerrijk is voor de leerkracht en die nadien leerrijk en plezierig is voor de kinderen.
info@milalila.com
0478/56.16.90

Inschrijven op onze Nieuwsbrief