top of page

 

                          nascholingen

 

Laagdrempelig en leerrijk

 

Sinds augustus 2014 is de website online, ik ben echter al veel langer geboeid en gepassioneerd door (vreemde) taalinitiatie.
De afgelopen 10 jaar heb ik zelf voortdurend bijscholingen, navormingen en workshops gevolgd rond deze topic. De klaspraktijk en de theorie hebben ervoor gezorgd dat ik van deze materie doordrongen ben, het zit het onder mijn vel.
Aangezien ik nog fulltime in de klas sta bij de kleuters, weet ik wat een positieve impact het heeft op de ontwikkeling van een kind en ben ik op de hoogte van de “do’s “ en “dont’s”.
Ik kom jullie graag vrijblijvend hierover informeren en/of persoonlijk begeleiden in de opstart bij het werken met Mila Lila in de klas. Wil je een boeiende uiteenzetting over het nut én de noodzaak van taalinitiatie met aandacht voor diversiteit en/of wil je je collega/directie overtuigen? Ik kom het a.d.h.v. concrete voorbeelden en met veel plezier vertellen. Ik beloof een boeiende navorming die laagdrempelig én haalbaar is voor elke leerkracht.

Mila Lila komt naar je toe:        

1 uur na school: 75 euro/uur + vervoerskosten                               

Personeelsvergadering (2 uur): 150 euro + vervoerskosten                             

4 uur + vervoerskosten: 300 euro + vervoerskosten                           

Kom naar Mila Lila: ’s avonds of op woensdagnamiddag te Keerbergen (tussen Mechelen en Leuven)                                 45 euro/deelnemer (min. 10 pers.)                   

mila-lila-keuze-ouders.png
bottom of page